Blogs  

Wij schrijven blogs over online marketing onderwerpen en houden je graag op de hoogte van de laatste trends!

Persona

Persona's zijn onmisbaar bij het opzetten van een effectieve marketing campagne. Persona's geven sturing aan de campagne en zorgen ervoor dat de juiste acties opgezet worden. In deze blog leggen we je alles uit over wat een persona is, waarom het nuttig is en hoe je deze opstelt.

September 22, 2021

De kracht van A/B testen

A/B testen is heiligdom bij Omnitise. Door middel van het continu A/B testen van onze advertenties, landingspagina’s, advertentieteksten, etc. zorgen wij ervoor dat de campagnes nooit stilstaan en dagelijks geoptimaliseerd worden op basis van leerzame data. Lees in deze blog alles over De kracht van A/B testen

September 22, 2021

Fear Of Missing Out

Je hebt er vast wel eens over gehoord, FOMO - Fear Of Missing Out. Het is een diepe angst die mensen hebben opgebouwd om iets te missen waar vrienden of familieleden laaiend enthousiast over zijn. Je kan je vast nog wel dat ene feestje herinneren waar al je vrienden de tijd van hun leven hadden en jij thuis zat om bijvoorbeeld te studeren. Een enorm gevoel van gemis giert door je lichaam. In deze blog leggen we uit hoe jij FOMO kan toepassen in jouw marketingcampagnes.

September 22, 2021

De Kracht Van Herhaling

Als je wilt dat mensen jouw boodschap onthouden dan moet je deze boodschap blijven herhalen. Om een sterke merkherkenning op te bouwen is het daarom noodzakelijk om consistent, op verschillende manieren en via meerdere kanalen aanwezig te zijn bij de desbetreffende doelgroep. In deze blog een korte uitleg over de kracht van herhaling.

September 22, 2021

Push & Pull marketing

Als online marketeers spreken wij veel over push & pull marketing. Twee simpele concepten die toch vaak wat verwarring veroorzaken. In deze blog leggen we je graag het verschil tussen deze twee strategieën uit en gaan we dieper in op de mogelijkheden per strategie. Wat is Push strategie? Wanneer gebruik je deze strategie? Hoe zet je pull marketing in? Wat is het verschil tussen push & pull marketing?

September 22, 2021

3 Interessante Prijzen Voor Meer Conversies

Prijsbepaling is een van de belangrijkste onderdelen uit de marketingmix van Kotler. De prijs van je product of dienst fungeert als een van de bouwstenen voor een winstgevende business. Welke prijsstrategie jouw onderneming aanneemt is essentieel voor het verder uitwerken van je bedrijf en de daarbij behorende cultuur. In deze blog delen wij 3 interessante prijzen die voor meer conversies zullen zorgen!

September 22, 2021