Succes verhalen

Dit zijn projecten waar we trots op zijn

Een greep uit de mooie resultaten die we samen met onze stoere klanten hebben bereikt

ACT Commodities

2.000 nieuwe sollicitanten voor de helft van de prijs

Werknemers zijn het hart van elke onderneming. Zonder hen is er geen bedrijf (tot dat robots ons vervangen). Maar waar vind je de beste kandidaten en hoe zorg je ervoor dat ze ook bij jou willen solliciteren? Wij van Omnitise Online hebben voor en samen met ACT Commodities een Social-Mediarecruitment marketing strategy opgezet. Weten hoe? Lees dan verder!

2.000+
sollicitanten
50%
Lagere CPA
Skratch App

180.000 nieuwe downloads voor 15% van de kosten

In-house advertising vs uitbesteden van je Digital marketing, een vraagstuk waar veel ondernemingen op vastlopen. Zo ook bij Skratch, een jonge onderneming met een unieke reis app. De online-advertenties werden intern beheerd met een positieve ROAS. Maar kon het beter? Dat was de vraag die de eigenaren zichzelf afvroegen. Na een paar keer gebeld te hebben, zijn we begonnen met een eerste testcampagne, een competitie tussen het inhouse marketingteam en Omnitise, wie behaalt de beste resultaten?

90%
Lagere CPA
180k
App downloads
Smurfit Kappa & Rollor

Van 0 naar 600+ kwaliteit leads in 2 maanden

Een B2B case waar je versteld van staat! En zo dachten Smurfit Kappa en Rollor ook! Smurfit Kappa is een Iers beursgenoteerd bedrijf en een van de koplopers in de wereldwijde karton industrie. Smurfit Kappa ontwikkelt, produceert en verkoopt verpakkingsmaterialen. Het basismateriaal hiervoor is karton en papier. Rollor Packaging is een unieke start-up die een revolutionaire verpakking gecreëerd heeft. Het gepatenteerde ontwerp is 's werelds enige verpakking die modeartikelen kreukvrij kan verzenden. Met de Rollor-technologie kunnen kledingartikelen op een compacte, stijlvolle en kreukvrije manier worden verzonden of meegenomen, terwijl eindgebruikers een unieke ervaring krijgen. Modeartikelen die naar online shoppers worden verzonden, zijn bij aankomst direct klaar om te dragen. Dit maakt het de beste e-commerce-verpakking die er is.

600
Leads
-95%
lagere CPA
Van Haren Publishing

Van verlies naar winstgevende advertenties

Ads die verliesgevend zijn, je hebt het waarschijnlijk ook meegemaakt. Je test kanalen en campagnes waar je vertrouwen in hebt, maar toch lukt het niet om een positieve ROAS te behalen. Van Haren Publishing had hetzelfde probleem. Na verschillende samenwerkingen met Digital Agencies konden ze hun online campagnes niet rendabel krijgen. Van Haren wilden het een laatste keer proberen met Omnitise en we hebben ze niet teleurgesteld!

x7
ROAS
50%
Lower CPA
Fc Urban

Van idee naar backed start-up met digital marketing

Wat begon als idee is inmiddels een start-up met bijna 1 miljoen investering. Maar dat kwam niet van zelf. Samen met Fc urban moesten we tractie creeeren met zo min mogelijk middelen. Hoe doen we dat? Hoe scoren we klanten met zoveel indirecte concurrentie? En hoe krijgen we die investering die we willen?

50%
Lagere CPA
1.200
betalende leden
Snapchat

How we helped Snapchat increase user retention by over 15% with one simple strategy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Eget aenean lorem odio morbi vitae. Ultricies tempus, imperdiet phasellus porta. Imperdiet et aliquet senectus vel. Amet ornare.

15%
Increase in User Retention
1.8M+
Active Users Generated

Need help with a project?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Faucibus ante velit nunc morbi pretium. Ut nullam dolor, pulvinar.

Get in touch today!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In facilisi malesuada commodo mattis enim, ac nunc, arcu mi. Viverra mattis.

Contact Us