succes verhalen

Dit zijn dingen waar we trots op zijn

Een greep uit de mooie resultaten die we samen met onze stoere klanten hebben bereikt

ACT Commodities

2.000 nieuwe sollicitanten voor de helft van de prijs

Werknemers zijn het hart van elke onderneming. Zonder hen is er geen bedrijf (tot dat robots ons vervangen). Maar waar vind je de beste kandidaten en hoe zorg je ervoor dat ze ook bij jou willen solliciteren? Wij van Omnitise Online hebben voor en samen met ACT Commodities een Social Media e-recruitement marketing strategy opgezet. Weten hoe? Lees dan verder!

2.000+
sollicitanten
50%
Lagere CPA
Skratch App

180.000 nieuwe downloads voor 15% van de kosten

In-house advertising vs uitbesteden van je digital marketing. Een lastige keuze en vraag waar je vooraf vaak niet concreet het antwoord op weet. Zo ook bij Skratch. Een jonge onderneming met een unieke reis app. De online advertenties werden intern beheerd en dat ging goed. Maar kon het beter? Dat was de vraag die de eigenaren zichzelf afvroegen. Na een paar keer gebeld te hebben wilden Skratch een test met Omnitise aan gaan om te zien of wij het beter konden doen. Deze test liep naast hun eigen advertenties om en werd een competitie tussen in-house en Omnitise.

90%
Lagere CPA
180k
App downloads
Smurfit Kappa & Rollor

Van 0 naar 600+ kwaliteit leads in 2 maanden

Een B2B case waar je versteld van staat! En zo dachten Smurfit Kappa en Rollor ook! Smurfit Kappa is een beursgenoteerd Iers bedrijf en een van de koplopers in de wereldwijde karton industrie. Smurfit Kappa ontwikkelt, produceert en verkoopt verpakkingsmaterialen. Het basismateriaal hiervoor is karton en papier. Rollor Packaging is een unieke start-up die een revolutionaire verpakking gecreëerd hebben. De gepatenteerde ontwerp is 's werelds enige verpakking die modeartikelen kreukvrij kan verzenden. Met de Rollor-technologie kunnen kledingartikelen op een compacte, stijlvolle en kreukvrije manier worden verzonden of meegenomen, terwijl eindgebruikers een unieke uitpakervaring krijgen. Mode artikelen die naar online shoppers worden verzonden, zijn bij aankomst direct klaar om te dragen. Dit maakt het de beste e-commerce-verpakking die er is.

600
Leads
-95%
lagere CPA
Van Haren Publishing

Van verlies naar winstgevende advertenties

Ads die verliesgevend zijn, je hebt het waarschijnlijk ook meegemaakt. Je test kanalen en campagnes waar je vertrouwen in hebt maar toch krijg je niet de conversies die je moet hebben. Van Haren Publishing zat in hetzelfde bootje. Na verschillende samenwerkingen met andere bureaus konden ze hun online ads niet rendabel krijgen. Van Haren wilden het een laatste keer proberen met Omnitise en we hebben ze niet teleurgesteld!

x7
ROAS
50%
Lower CPA
Fc Urban

Van idee naar backed start-up met digital marketing

Wat begon als idee is inmiddels een start-up met bijna 1 miljoen investering. Maar dat kwam niet van zelf. Samen met Fc urban moesten we tractie creeeren met zo min mogelijk middelen. Hoe doen we dat? Hoe scoren we klanten met zoveel indirecte concurrentie? En hoe krijgen we die investering die we willen?

50%
Lagere CPA
1.200
betalende leden
Snapchat

How we helped Snapchat increase user retention by over 15% with one simple strategy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Eget aenean lorem odio morbi vitae. Ultricies tempus, imperdiet phasellus porta. Imperdiet et aliquet senectus vel. Amet ornare.

15%
Increase in User Retention
1.8M+
Active Users Generated